(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
Pečená kačena se zelím v jednom pekáči

Potřebné ingredience
kačena, kysané zelí, sůl, kmín celý, cibule
Postup přípravy
Kačenu rozčtvrtíme, osolíme a pokmínujeme, dáme péct na 180 stupňů. Nepodlévám, pustí sádlo. Tak půl hodiny před dopečením, pod ní dát zelí, najemno nakrájenou cibuli a posypat kmínem. Když pustí sádla hodně, tak ho odliji, aby v tom to zelí neplavalo. Dopíct odkryté, aby byla zlatá kůrka. Se zelím už nic nedělat. Podávat s knedlou. Je to vynikající.

upečeno v jednom pekáči...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Luccy1025
(upraveno)
21. 7. 2012, 10:37
Dnes peču podle vašeho recepru po druhé a už se těším až bude hotová
je vynikající



nahlásit
BONHO
(upraveno)
27. 5. 2011, 13:14
DOBRÝ DEN P. LUCINKO, KAČENA SE ZELÍM A S KNEDLÍKEM VYNIKAJÍCÍ
DÁVÁM VÁM ZA TENTO RECEPT VELKOU
S POZDRAVEM HELA




nahlásit
klíček
(upraveno)
11. 10. 2009, 12:04
Tak teď jsme dojedli kachnu podle Vašeho receptu a sotva dýcháme, bylo to výborné
Moc doporučuji, hlavně s tím ani nebyla žádná práce, recept přesně pro mě
Díky moc za tip



nahlásit

Zmolda
(upraveno)
12. 10. 2009, 6:07
@klíček
Sabino, to jsem ráda, že vám chutnalo a je to opravdu skoro bez práce ani není moc špinavé nádobí

nahlásit
Hnědovláska
(upraveno)
26. 9. 2009, 12:28
Děláte chutě.Já ještě neobědvala
Vypadá to suprově
To máte dnešní oběd?
Jen se ptám,že bychom taky doma upekli







nahlásit

Zmolda
(upraveno)
26. 9. 2009, 13:26
@Hnědovláska
jo, jo to byl dnešní oběd, úplná mňamka


nahlásit

137
(upraveno)
26. 9. 2009, 12:04
vypadá to naprosto dokonale, jen pro mě radši bramborový knedlíček




nahlásit

Zmolda
(upraveno)
26. 9. 2009, 12:11
@137
Děkuji Markétko, příště se polepším




nahlásit